اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

سرلشکر سلامی: «شهید صیاد» در ارتقای قدرت دفاعی کشور نقش‌های بسیار ممتازی ایفا کرد

فرمانده کل سپاه اظهار کرد: شهید صیاد شیرازی بعد از جنگ در ستاد کل نیروهای مسلح در گسترش و ارتقای قدرت دفاعی کشور نقش‌های بسیار برجسته و ممتازی ایفا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در حاشیه مراسم تشییع پیکر همسر شهید صیاد شیرازی در جمع خبرنگاران، گفت: شهید صیاد خیلی شهید بزرگی بود و سال‌های سال جهاد کرد، او در سخت‌ترین صحنه‌های جنگ حضور مستقیم داشت و نقش این شهید به عنوان فرمانده نیروی زمینی ارتش واقعا تعیین کننده بود.


وی افزود: این شهید بعد از جنگ هم در ستاد کل نیروهای مسلح در گسترش و ارتقای قدرت دفاعی کشور نقش‌های بسیار برجسته و ممتازی ایفا کرد. 
فرمانده کل سپاه تأکید کرد: در کنار این شهید یک بانوی بزرگ و مجاهدی وجود داشت که در همه صحنه‌های جهاد واقعا سهیم بود و بار سختی‌های نبود همسر را متحمل می‌شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار